HGM Golf neemt onderhoud Heemskerkse Golfbaan over

Het onderhoud van de Heemskerkse golfbaan valt niet langer onder beheer van IJmond Groen, de groenafdeling van IJmond Werkt!. De medewerkers van IJmond Groen blijven wel werkzaam op de golfbaan en worden gedetacheerd bij HGM Golf, de organisatie die het onderhoud van de golfbaan overneemt.

Op deze manier blijft de werkgelegenheid behouden maar valt de zorg van het beheer van de golfbaan weg voor IJmond Werkt!. Deze constructie past in het beleid van IJmond Werkt!, die zoveel mogelijk medewerkers middels detachering probeert te plaatsen bij reguliere werkgevers. Eerder al werden soortgelijke samenwerkingen opgezet met onder andere Noppes Kringloopwinkels en Cycloon Post.

IJmond Werkt! noemt het prijzenswaardig dat het bestuur van de Heemskerkse golfbaan erop gestuurd heeft de medewerkers van IJmond Groen te behouden voor het onderhoud. “Het is nu voor alle partijen een win-win situatie, de groenmedewerkers houden hun vertrouwde werkplek, de golfbaan houdt haar vertrouwde werknemers, HGM Golf heeft er een nieuw werkgebied bij en wij hebben onze medewerkers gedetacheerd.”, aldus algemeen directeur van IJmond Werkt! Erwin van Hardeveld.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

E-mailadres:

IJmond Werkt!

Stationsplein 48A
1948 LC Beverwijk
Postbus 282
1940 AG Beverwijk
T. 0251 - 27 90 00
info@ijmondwerkt.com

Back to Top