Locatie Velsen verkocht en samengevoegd met leerwerkbedrijf in Heemskerk

IJmond Werkt! beschikt niet langer over een vestiging in Velsen. Het pand aan de Loggerstraat is verkocht en voor de medewerkers is een nieuwe werkplek binnen of buiten IJmond Werkt! gezocht. Het merendeel van de medewerkers is nu werkzaam in het leerwerkbedrijf op de Trompet in Heemskerk. Daar worden dezelfde soort werkzaamheden uitgevoerd als in Velsen het geval was.

Om toch goed bereikbaar te zijn voor mensen in Velsen hebben de werkcoaches van IJmond Werkt! die in de Loggerstraat werkzaam waren hun intrek genomen in de bibliotheek van Velsen aan het Dudokplein. Zij zijn bereikbaar via o251-279000 en werken uitsluitend op afspraak.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

E-mailadres:

IJmond Werkt!

Stationsplein 48A
1948 LC Beverwijk
Postbus 282
1940 AG Beverwijk
T. 0251 - 27 90 00
info@ijmondwerkt.com

Back to Top