Nieuw: Regionale festivals voor medewerkers in de SW

SBCM organiseert in 2019 voor het eerst drie Sterk aan het Werk-festivals voor SW- of Participatiewetmedewerkers in SW-bedrijven. Het doel is deelnemers stimuleren om in hun eigen ontwikkeling te investeren. Aanmelden is nu mogelijk.
Het festival wordt georganiseerd in drie verschillende regio’s. De data en plaatsen zijn:
– 20 juni in Tilburg
– 25 juni in Zwolle
– 10 september in Utrecht

Programma
Het programma bestaat uit diverse workshops zoals: ‘Een IOP-gesprek, hoe doe je dat nou?’, ‘Ontdek je talenten’, ‘Fit aan het werk met goede voeding’ en ’Samenwerken met een robot’. Er is een panel waar plenair vragen aan gesteld kunnen worden over onderwerpen als detacheren en ontwikkelen. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Sabine Uitslag, Chief Inspiration Officer van Werkplezier in de zorg en voormalig Tweede Kamerlid voor het CDA. Ten slotte wordt de dag feestelijk afgesloten met Jörgen Raymann.
Meer info en aanmelden via https://www.sbcm.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

E-mailadres:

IJmond Werkt!

Stationsplein 48A
1948 LC Beverwijk
Postbus 282
1940 AG Beverwijk
T. 0251 - 27 90 00
info@ijmondwerkt.com

Back to Top