Bestuursvoorzitter en wethouder van Gemeente Heemskerk Marieke van Dijk op bezoek bij IJmond Werkt!

11-7-2019

Vanmorgen kreeg IJmond Werkt! bezoek van Marieke van Dijk, onze bestuursvoorzitter en wethouder van Gemeente Heemskerk. Tijdens een ontspannen rondgang sprak zij zowel op het hoofdkantoor in Beverwijk als bij ons leerwerkbedrijf op de Trompet in Heemskerk met collega’s van diverse afdelingen over onze aanpak en werkwijze. Ook schoof Jelle Anker van Meday Uitzendbureau aan om onze samenwerking toe te lichten. Een inspirerend bezoek! We laten graag zien hoe onze werkwijze er in de praktijk uitziet en nodigen geïnteresseerden in zo’n rondgang dan ook uit om contact op te nemen via info@ijmondwerkt.com om een bezoek in te plannen! We ontvangen u graag!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

E-mailadres:

IJmond Werkt!

Stationsplein 48A
1948 LC Beverwijk
Postbus 282
1940 AG Beverwijk
T. 0251 - 27 90 00
info@ijmondwerkt.com

Back to Top