IJmond Werkt! heeft per 1 juli 2017 postactiviteiten overgedragen aan Cycloon Post

Cycloon Post & Fietskoeriers uit Zwolle heeft per 1 juli de postactiviteiten van IJmond Werkt! overgenomen. Alle medewerkers van de postafdeling van IJmond Werkt! zijn gedetacheerd bij Cycloon.
Erwin van Hardeveld, directeur van IJmond Werkt!, is erg te spreken over de overname. “Wij begeleiden mensen naar passend werk. Het afstoten van de postactiviteiten en het tegelijkertijd kunnen detacheren van alle postmedewerkers bij Cycloon sluit naadloos aan bij onze ambitie. Het werk dat de postmedewerkers met veel enthousiasme doen is hiermee voor de langere termijn gegarandeerd.”

Cycloon werkt met een eigen methodiek (Cycloon Mens en Ontwikkeling) om collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt te ontwikkelen. “Ons uitgangspunt is altijd hetzelfde”, begint algemeen directeur Marieke Snoek. “We gaan uit van wat een collega wél kan. Dat vertrouwen geven we. Het is geen ramp als iets niet gelijk lukt. Als je het maar probeert. Dat is in onze ogen ontwikkeling”, aldus Marieke Snoek. “We streven ernaar om iedereen een fijne werkplek te bieden met respect voor elkaar, waarbij we samen verantwoordelijk zijn dat het werk aan het eind van de dag klaar is, zodat we allemaal met een voldaan gevoel naar huis gaan.”

Cycloon Post IJmond is de 23e postvestiging van Cycloon. “Bij Cycloon kiezen we er bewust voor om te ondernemen met oog voor mens en milieu. Dat we dit gedachtegoed nu ook in de IJmondgemeenten tot uitvoer kunnen brengen is fantastisch”, aldus Snoek.
Klanten van de postafdeling van IJmond Werkt! merken weinig van de overname, behalve dat de postmedewerkers bedrijfskleding van Cycloon dragen. De postbezorgers blijven vanuit hun huidige locatie in Heemskerk werkzaam. Ben u geïnteresseerd in de diensten van Cycloon, kijk dan eens op www.cycloon.eu voor de mogelijkheden en tarieven.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

E-mailadres:

IJmond Werkt!

Stationsplein 48A
1948 LC Beverwijk
Postbus 282
1940 AG Beverwijk
T. 0251 - 27 90 00
info@ijmondwerkt.com

Back to Top