Door de unieke samenwerking tussen IJmond Werkt! en Flexibel Telefoonservices en Kantoordiensten ontstaan er nieuwe kansen voor werkzoekenden op de arbeidsmarkt.

Vooral voor de werkzoekenden met een bijstandsuitkering die via de gemeenten bij IJmond Werkt! terecht komen en begeleid worden om zo snel mogelijk werk te vinden kan een plek bij Flexibel een mooie opstap zijn naar een nieuwe baan.

Elke stagiair/medewerker krijgt bij Flexibel een gedegen inhouse callcenter-training en wordt in drie maanden tijd opgeleid tot volleerd callcenter-agent ook zullen de kandidaten administratieve ervaring opdoen. De commerciële training die de medewerkers krijgen en de verkoopvaardigheden die zij zich eigen maken, kunnen ook bij andere functies van pas komen. De bedrijfsleiding van Flexibel ziet deze samenwerking als een prima selectie-instrument voor toekomstige vaste medewerkers en als een bevestiging van hun duurzame manier van ondernemen. Flexibel is met deze aanpak bijna een verlengstuk van IJmond Werkt! en was voor deze inspanningen genomineerd voor de IJmond Werkt! Award 2014.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

E-mailadres:

IJmond Werkt!

Stationsplein 48A
1948 LC Beverwijk
Postbus 282
1940 AG Beverwijk
T. 0251 - 27 90 00
info@ijmondwerkt.com

Back to Top