Communicatie-
medewerker
32 uur
per week

IJmond Werkt!
SAMEN.WERKEN

Ben jij die creatieve enthousiasteling die met passie uitvoering geeft aan de strategische communicatieplannen van IJmond Werkt!? Hou je van vrijheid, zelfstandigheid, ben je een tikkeltje eigenwijs én ben jij een professionele aanpakker? Dan zoeken we jou!

We zijn op zoek naar een verbindende allround

Communicatiemedewerker

(32 u p/w)

Wat houdt de functie in?

In de rol van communicatiemedewerker ga je actief aan de slag om IJmond Werkt! onder de aandacht te brengen. Het gaat daarbij vooral om praktische uitvoeringsactiviteiten, waardoor de bekendheid van IJmond Werkt! wordt vergroot en onze doelgroepen maximaal worden bereikt:
• het schrijven en redigeren van begrijpelijke teksten voor o.a. online, nieuwsbrieven, flyers;
• het (laten) produceren en zo nodig onderhouden van communicatiemiddelen;
• het uitvoering geven aan interne communicatie;
• het mede uitvoering geven aan de communicatie van ons WerkgeversServicePunt;
• het beheer van de website en social media-kanalen;
• het mede organiseren van bijeenkomsten.

Kom jij ons team versterken?

De communicatiemedewerker maakt samen met de (nog te werven) communicatieadviseur, beleidsmedewerker en Project Management Officer deel uit van de staf van de directie.
Je houdt van verandering en dynamiek, hebt een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken. Je hebt affiniteit met inclusiviteit en bent in staat om je snel te verdiepen in de opgave van IJmond Werkt!. Verder ben je of heb je:
• communicatief vaardig;
• een prettig leesbare schrijfstijl;
• creatief;
• oplossingsgericht;
• een afgeronde HBO-opleiding Communicatie;
• ervaring met contentbeheer van websites.

Wat bieden wij?

Het gaat om een dienstverband voor de duur van een jaar met de intentie dat om te zetten in een vaste arbeidsovereenkomst. Wij bieden een goede en open werksfeer en een salaris op het niveau van schaal 8* salaristabel cao Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties (max. € 3.732,– bruto bij 36 uur + 17,05% Individueel Keuzebudget). IJmond Werkt! beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden als een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, zakelijke telefoon en een laptop. (Deels) thuiswerken is mogelijk. Verdere ontwikkeling via inhoudelijke trainingen en eventueel vervolgopleidingen behoort tot de mogelijkheden.
*bedoeling is dat de functie in 2023 opnieuw wordt gewaardeerd; dan kan een hogere inschaling uit de bus komen.

Wil je meer informatie?

Deze vacature wordt gelijktijdig in – en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Merel de Vries via telnr. 06-51494304.

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan uiterlijk 5 december a.s. jouw motivatie en cv naar het hoofd P&O, dickslofstra@ijmondwerkt.com

Betekenisvol in de IJmond! Wie is IJmond Werkt!?

Wij werken aan een wereld waarin ieder vanuit eigen kracht meedoet. IJmond Werkt! is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken als het gaat om het vinden en houden van werk. Het doel is mensen zoveel mogelijk zelfredzaam te maken door ze actief mee te laten doen aan de maatschappij door werk.

Mensen met verschillende achtergronden worden door de drie samenwerkende IJmondgemeenten (Beverwijk, Heemskerk en Velsen) doorverwezen naar IJmond Werkt!. Denk aan mensen met een arbeidsbeperking, mensen die al langere tijd niet deelnemen aan het arbeidsproces, statushouders, schoolverlaters, enzovoort. Ook bieden wij werk en ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen met een indicatie voor de sociale werkvoorziening of beschut werk.

Onze overtuiging is dat ieder mens van waarde is en met zijn of haar talenten een passende plek verdient om een bijdrage te kunnen leveren. Samen doen we er alles aan om mensen die plek te laten vinden, vanuit eigen motivatie, kracht en mogelijkheden. Wij werken op basis van oprechte aandacht, samenwerking, ondernemerschap, positiviteit en vertrouwen. Wij zijn IJmond Werkt!

IN JE EENTJE BEN JE MISSCHIEN SNELLER, MAAR SAMEN KOMEN WE VERDER!