Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Medewerker
salaris-
administratie
32 uur
per week

BETEKENISVOL
IN DE IJMOND!

Wij werken aan een wereld waarin ieder vanuit eigen kracht meedoet. IJmond Werkt! is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken als het gaat om het vinden en houden van werk. Het doel is mensen zoveel mogelijk zelfredzaam te maken door ze actief mee te laten doen aan de maatschappij door middel van werk.

Mensen met verschillende achtergronden worden door de drie samenwerkende IJmondgemeenten (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) doorverwezen naar IJmond Werkt!. Denk aan mensen met een arbeidsbeperking, mensen die al langere tijd niet deelnemen aan het arbeidsproces, statushouders, schoolverlaters, enz. Ook bieden wij werk en ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen met een indicatie voor de sociale werkvoorziening of beschut werk.

Onze overtuiging is dat ieder mens van waarde is en met zijn of haar talenten een passende plek verdient om een bijdrage te kunnen leveren. Samen doen we er alles aan om mensen die plek te laten vinden, vanuit eigen motivatie, kracht en mogelijkheden. Wij werken op basis van oprechte aandacht, samenwerking, ondernemerschap, positiviteit en vertrouwen. Wij zijn IJmond Werkt!.

We zijn op zoek naar een verbindende allround

Medewerker salarisadministratie

(32 u p/w)

Wat ga je doen als salarisadministrateur?

  • Je zorgt maandelijks voor een tijdige en correcte uitvoering van de salarisadministratie. Daarin zijn de volgende taken te onderscheiden:
  • Je controleert de gegevens die je krijgt aangeleverd op juistheid en volledigheid en verwerkt deze.
  • Overlegt zo nodig met collega’s van de P&O voorafgaand aan het invoeren, over de juistheid en afwikkeling van de mutaties
  • Past CAO en bedrijfsregelingen toe, zoals reiskosten, seniorenregelingen, RVU, IKB, etc.
  • Verwerkt complexe berekeningen in de salarisadministratie, zodat deze juist worden berekend
  • Je zorgt voor een juiste pensioenafdracht en aangifte Loonheffingen en andere afdrachten
  • Houdt actief ontwikkelingen bij op het gebied van nieuwe wet- en regelgeving en de verschillende Cao’s.
  • Je neemt deel aan het teamoverleg
  • Je schakelt met P&O, Personeelsadministratie en de financiële afdeling
  • Je komt met voorstellen en overlegt met de coördinator PSA over mogelijke procesverbeteringen.

Wat vragen wij van jou?

Je werkt nauwkeurig en hebt ervaringen met het uitvoeren van diverse salarisadministraties en verschillende cao’s. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van het diploma PDL. Je hebt kennis over het toepassen van relevante wet- en regelgeving. Ervaring in het werken met Exact Globe en Compas is een pré. Je werkt accuraat, probleemoplossend en werkt graag samen in een team.

Wat bieden wij?

Participeren in een redelijk nieuw en enerverend team met ruimte voor groei. Je krijgt de gelegenheid om mee te denken over procesverbeteringen en nieuwe werkwijzen. De functie is voor 32 uur per week. Wij bieden een goede en open werksfeer en een salaris gebaseerd op de cao Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties. Verdere ontwikkeling via inhoudelijke trainingen en eventueel vervolgopleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je meer informatie?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tram Tran, hoofd Servicebureau, 0251 – 279000. Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatie en cv naar: aliebos@ijmondwerkt.com