Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Teamleider
Personeels-
& Salaris
administratie
32 uur
per week

BETEKENISVOL
IN DE IJMOND!

Wij werken aan een wereld waarin ieder vanuit eigen kracht meedoet. IJmond Werkt! is er voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken als het gaat om het vinden en houden van werk. Het doel is mensen zoveel mogelijk zelfredzaam te maken door ze actief mee te laten doen aan de maatschappij door middel van werk.

Mensen met verschillende achtergronden worden door de drie samenwerkende IJmondgemeenten (Beverwijk, Heemskerk, Velsen) doorverwezen naar IJmond Werkt!. Denk aan mensen met een arbeidsbeperking, mensen die al langere tijd niet deelnemen aan het arbeidsproces, statushouders, schoolverlaters, enz. Ook bieden wij werk en ontwikkelingsmogelijkheden aan mensen met een indicatie voor de sociale werkvoorziening of beschut werk.

Onze overtuiging is dat ieder mens van waarde is en met zijn of haar talenten een passende plek verdient om een bijdrage te kunnen leveren. Samen doen we er alles aan om mensen die plek te laten vinden, vanuit eigen motivatie, kracht en mogelijkheden. Wij werken op basis van oprechte aandacht, samenwerking, ondernemerschap, positiviteit en vertrouwen. Wij zijn IJmond Werkt!.

We zijn op zoek naar een

Teamleider Personeels- & Salarisadministratie

(32 u p/w)

Lever een positieve bijdrage aan een inclusieve arbeidsmarkt. Als teamleider bij IJmond Werkt! in Beverwijk, ben je verantwoordelijk voor het leiden van het team dat zich bezighoudt met personeels- en salarisadministratie. Natuurlijk denken we ook aan jou. Je krijgt een goed salaris, de mogelijkheid om bij te dragen aan verbeteringen en de vrijheid om je werk op jouw manier te doen.

Dit ga je doen
Als teamleider bij IJmond Werkt! in Beverwijk heb je de leiding over de personeels- en salarisadministratie. Je zorgt voor een sterke verbinding tussen de P&O-afdeling en administratie. Samen met het hoofd van P&O, stel je dienstverleningsafspraken op en zorg je voor gestroomlijnde processen. Je werkt hierbij nauw samen met zowel de manager van het servicebureau als de P&O-adviseurs. Bovendien houd je de vinger aan de pols bij nieuwe wet- en regelgeving, en help je de P&O-afdeling om deze effectief in de praktijk te brengen.

  • Je zorgt voor de afhandeling van complexe administratieve taken vanuit diverse regelingen en wetgeving, zoals de uitvoering van de Wet Verbetering Poortwachter, verschillende cao’s, pensioenregelingen en belastingwetgeving
  • Je zorgt voor het verstrekken van informatie aan medewerkers en leidinggevenden over de uitvoering van verschillende arbeidsvoorwaarden (cao SGO, cao SW en cao Aan de Slag) en personeelsregelingen
  • Je zorgt voor een naadloze verloningscyclus en coördineert de werkzaamheden in samenwerking met de financiële administratie
  • Je rapporteert maandelijks over de managementinformatie
  • Je staat klaar om waar nodig in te springen bij de dagelijkse uitvoering van het werk

Jouw team
Jij maakt deel uit van ons servicebureau Bedrijfsvoering. Je werkt nauw samen met de manager van het servicebureau en de P&O-adviseurs. Het team kenmerkt zich door een informele en collegiale sfeer waarin iedereen zich inzet voor een inclusieve arbeidsmarkt en het bevorderen van zelfredzaamheid. Het kantoor is gevestigd in Beverwijk, waar je samen met enthousiaste en betrokken collega’s aan de slag gaat.

Als teamleider personeels- en salarisadministratie bij IJmond Werkt! in Beverwijk, vinden wij het belangrijk dat je goede voorwaarden geboden krijgt. Daarom krijg jij het volgende:

  • Salaris volgens cao Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties
  • Werkweek van 32 uur
  • Organisatie die constant in ontwikkeling is en maatschappelijk betrokken
  • Mogelijkheid om mee te bouwen aan verbeteringen
  • Functie binnen gestelde kaders op eigen wijze vormgeven

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tram Tran, hoofd Servicebureau, 0251 – 279000. Ben je geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatie en cv naar: aliebos@ijmondwerkt.com