Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

U kunt ons bereiken op:

E-mailadres alle vestigingen:

info@ijmondwerkt.com

Telefoonnummer alle vestigingen:

0251 – 279 000

Hoofdkantoor

Vanuit het Beverwijkse hoofdkantoor zetten ruim 60 gedreven professionals onder leiding van algemeen directeur Erwin van Hardeveld zich dagelijks voor 100% in om de uitvoering van de Participatiewet tot een succes te maken.

Vanuit ons hoofdkantoor worden trainingen aangeboden aan de werkzoekenden die bij ons een traject volgen. Daarnaast kunnen werkzoekenden bij ons hoofdkantoor terecht in ons vacaturecentrum.

Locatie:

Stationsplein 48a
1948 LC Beverwijk

Het hoofdkantoor van IJmond Werkt! is voor publiek geopend van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur, op vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Telstar@Work en Young Heroes

Bij onze projecten Telstar@Work en Young Heroes krijgen werkzoekenden de kans om werkervaring op te doen en te kijken waar hun talenten liggen!

Locaties:

Young Heroes 
Grote Hout- of Koningsweg 275
1951 GX Velsen-Noord

Telstar@Work
Minister van Houtenlaan 123
1981 EK Velsen-Zuid

IJmond Groen

IJmond Groen is een organisatie met zo’n 150 medewerkers en heeft als doel het dagelijks zorgdragen voor een schone en vooral groene omgeving. In opdracht van gemeenten verricht IJmond Groen groenvoorzieningwerkzaamheden.

Om zeer specialistisch groenonderhoudswerk te kunnen verrichten voor plantsoenen en op straat heeft de organisatie een eigen machinepark tot haar beschikking. Ook nauwkeurig onderhoudswerk zoals het verzorgen van sportcomplexen behoort tot de werkzaamheden.

IJmond Groen streeft naar planmatig onderhoud en biedt management van de natuur tijdens ieder seizoen. IJmond Groen wordt ook vaak voor schoonmaakwerkzaamheden op straat ingezet. Voor vakkennis en kwaliteitswaarborg is IJmond Groen aangesloten bij de Vereniging Hoveniers en Groenvoorzieners (V.H.G.).

Ook is IJmond Groen een door Aequor erkend leer/werk bedrijf.

Locaties:

IJmond Werkt! groen Beverwijk
Kuikensweg 84a
1945 EP Beverwijk

IJmond Werkt! groen Heemskerk (Tolhek)
Communicatieweg 1
1967 PR Heemskerk

IJmond Werkt! groen Velsen
Rijksweg 243AB
1991 AA Velserbroek

IJmond Werkt! groen Uitgeest
Westerwerf 40
1911 JA Uitgeest

Ontwikkelhuis

De verpakkingsindustrie verpakt dag in dag uit miljoenen artikelen. Voor die honderdduizenden stuks die net iets anders of met extra zorg moeten worden ingepakt of omgepakt is ons leerwerkbedrijf in alle opzichten een aantrekkelijk alternatief. Ons Ontwikkelhuis, gevestigd op een goed bereikbare locatie in Heemskerk, heeft een grote capaciteit.

Het bedrijf beschikt over enkele grote bedrijfshallen waarin een diversiteit aan werkzaamheden wordt verricht. Met moderne verpakkingsmachines en actief en gemotiveerd personeel kan ons leerwerkbedrijf zowel kleine als grote productiehoeveelheden aan.

Of het nu gaat om een actieverpakking, displays of gewoon een artikel dat niet anders dan met de hand kan worden verpakt, ons leerwerkbedrijf is het juiste adres. Wij bieden derhalve full service en vakkundig montagewerk.

Locatie:

Hoofdgebouw
De Trompet 1300
1967 DA Heemskerk


De Passage

De Trompet 1116
1967 DA Heemskerk