Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

IJmond Werkt! wil dat iedereen alle informatie en diensten op onze website goed kan lezen en gebruiken. In het ‘Tijdelijk Besluit digitale toegankelijkheid overheid’ staan specifieke voorschriften waaraan websites van de overheid moeten voldoen.

Wij hebben een Onderzoek digitale toegankelijkheidheid (pdf, 729 kB) laten verrichten. Dit toegankelijkheidsonderzoek is van toepassing op de inhoud van de website van IJmond Werkt! De inventarisatie geeft een goed overzicht van de werkzaamheden die in overleg doorgevoerd moeten worden om aan de toegankelijkheidseisen te voldoen. Deze inventarisatie is vastgelegd in dit document.

Heeft u vragen of wellicht tips hoe wij onze toegankelijkheid nog verder kunnen uitbreiden?

Als u een klacht, tip of vraag heeft over onze website en de toegankelijkheid ervan, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via info@ijmondwerkt.com. Ook kunnen eventuele vragen hier gesteld worden. Wilt u duidelijk vermelden over welke webpagina uw vraag/tip of klacht gaat? Wij pakken deze direct op.

Meer informatie

 Op https://www.digitoegankelijk.nl/(verwijst naar een andere website) vindt u alle actuele informatie over dit onderwerp.

 

Stuur uw brief naar:

  • IJmond Werkt!
  • Postbus 282, 1940 AG Beverwijk
  • T.a.v. kwaliteitscoördinator, o.v.v. toegankelijkheid

Stuur uw e-mail naar:

info@ijmondwerkt.com

T.a.v. kwaliteitscoördinator, o.v.v. toegankelijkheid