Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Bent u op zoek naar een betrouwbare en sociale partner om eenvoudig werk uit te besteden? Ieder bedrijf weet hoe uitdagend het kan zijn om alle aspecten van het productieproces te beheren. Van personeelstekorten tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en sociale verantwoordelijkheid. Daarom hebben wij de oplossing voor u: Het Ontwikkelhuis.

Wij zijn geen gewoon outsourcingbedrijf – wij zijn een sociaal ontwikkelbedrijf, onderdeel van IJmond Werkt!. Het Ontwikkelhuis is er voor íedereen. Voor iedereen die na een tegenslag, bijvoorbeeld een ongeluk, een herseninfarct of een burn-out, de draad weer wil oppakken. Maar ook voor mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking die daardoor onder de Wet Sociale Werkvoorziening of Participatiewet vallen, biedt het Ontwikkelhuis een werkplek.

Vele mogelijkheden
Wij kunnen niet alles, maar kijken – net als bij onze medewerkers – graag naar wat wél kan. Of het nu gaat om montage, verpakken en samenstellen, labelen of sorteren. Wij denken graag mee over de best passende oplossing. We hebben ervaring met diverse werkzaamheden, van het monteren van fietsen tot het samenstellen van (kerst-)pakketten, en van het vouwen en vullen van brievenbuspakketjes tot het ontwikkelen van moswanden voor kantoorpanden.

Door eenvoudige werkzaamheden uit het werkpakket aan ons uit te besteden blijft er voor uw medewerkers meer tijd over om te doen waar ze echt goed in zijn. En voor ons ook! We kunnen zowel bij de klant als op eigen locatie werk verrichten in grotere groepen of per individu. U profiteert van diverse voordelen. Denk aan flexibiliteit en schaalbaarheid; wij passen ons aan aan uw behoeften, terwijl u kunt focussen op waar u goed in bent. En omdat de menselijke as bij ons voorrang heeft, is het kostenplaatje vaak heel aantrekkelijk.

Maatschappelijke Impact
Maar een uitbesteding bij het Ontwikkelhuis heeft niet alleen impact op u. Door met ons samen te werken, maakt u ook een positieve impact op de samenleving. U helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hun vaardigheden te ontwikkelen en betekenisvol werk te doen.

Door het creëren van die positieve impact, werkt u ook aan uw maatschappelijke doelen. Of het nu gaat om SDG’s, doelstellingen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), Social Return-eisen of andere certificering voor sociaal ondernemerschap. U kunt uw klanten, belanghebbenden en werknemers laten zien dat u de sociale impact van uw bedrijf belangrijk vindt.

 

Hoofdgebouw
De Trompet 1300
1967 DA Heemskerk

De Passage
De Trompet 1116
1967 DA Heemskerk

Nieuwsgierig? We bespreken graag een oplossing op maat! Neem contact op met afdelingsmanager Jasper Schavemaker via 06 8297 4693 of JasperSchavemaker@ijmondwerkt.com. 

Het Ontwikkelhuis in de spotlight