Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Yasser (48) was in zijn thuisland Syrië kaasmaker. Hij kwam in 2016 naar Nederland, waar de taalbarrière en zijn leeftijd hem grote parten speelde bij het vinden van werk.

Yasser kwam in een traject bij Stichting Welzijn en IJmond Werkt!. Gezamenlijke inspanningen hebben er toe geleid dat Yasser een kans kreeg bij Bourgondisch Lifestyle, de kaasspeciaalzaak met 3 vestigingen waarvan 1 in Beverwijk.

Inmiddels heeft Yasser zijn proefperiode positief afgesloten en heeft hij onlangs een contract voor 40 uur per week getekend! We zijn trots op zijn doorzettingsvermogen en blij met de kans die hij heeft gekregen! En Yasser bevindt zich in goed gezelschap. Sinds kort werkt hij samen met de beste kaasmaker ter wereld Evert Schönhage, die deze prijs in juni van dit jaar won.

Wilt u ook kennismaken met een statushouder die van toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf? Neem contact met ons op!