Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Afgelopen jaar organiseerde Samen Voor Betere Zorg de ZORG.IK? Carrièrebeurs voor zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Deze beurs is helemaal gericht op mensen die zich willen oriënteren op een loopbaan in de zorg. Zowel door de ruim 400 bezoekers als door de ruim 30 organisaties zelf is de beurs heel goed ontvangen en beoordeeld. Beide partijen beoordeelden de beurs met een mooie 7,8!

Bekijk de ‘aftermovie’.

Op zaterdag 21 maart 2020 zetten wij van 14.00 – 18.00 uur de deuren open van het Polderhuis in Velserbroek voor herintreders, carriereswitchers/zij-instromers, (bijna) schoolverlaters (mbo/hbo) en huidige zorgmedewerkers. Op deze beurs kunnen zij informatie vergaren over opleidingen, loopbaanadvies, aanbod van vacatures in de regio, de diversiteit aan functies en sectoren, en dit alles in een feestelijke dynamische beurssfeer.

VOOR WIE
De beurs is met name gericht op carrièreswitchers (zij-instromers) en herintreders. Daarnaast zullen wij meer dan vorig jaar ook huidige zorgmedewerkers en jongeren die bijna klaar zijn met hun zorg- of welzijnsopleiding benaderen. Vanzelfsprekend is de beurs met alle activiteiten voor de bezoekers gratis toegankelijk.

ZET ALVAST IN DE AGENDA!
Zet de datum van 21 maart 2020 alvast in de agenda.