Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Ondernemersevent Fris Kijken & Anders Denken

Een klant die wegvalt, een nieuw product dat niet scoort, een financieel dipje, daar kunnen de meeste ondernemers wel mee dealen. Maar een wereldwijde crisis door een virus, die kenden we nog niet. De gevolgen van deze situatie en andere mondiale ontwikkelingen brengen veel vragen over de inrichting van werk en maatschappij met zich mee.

In nauwe samenwerking met het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond en OV IJmond, organiseert IJmond Werkt! op donderdag 7 april 2022 van 15.00 tot 20.00 uur een live event voor ondernemers waarin de grootste uitdagingen van dit moment ter sprake komen;

1.  Personele puzzels
2. Het hebben van een lange adem

MET ONDER ANDERE TED-SPREKER EN TOEKOMSTDENKER RUUD VELTENAAR

Locatie

Felison Cruise Terminal
Adres: Cruiseboulevard 10, IJmuiden
Gratis parkeren

Aanmelden 

Aanmelden kan via event@ijmondwerkt.com onder vermelding van naam, emailadres, telefoonnummer en eventuele dieetwensen.

Voor alle info rond dit event: Het ondernemersevent FRIS KIJKEN EN ANDERS DENKEN

Dit event is een samenwerking tussen: OV IJmond, WSP en IJmond Werkt!