Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

In nauwe samenwerking met het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond en OV IJmond, organiseert IJmond Werkt! in 2022 een live event voor ondernemers waarin de grootste uitdagingen van dit moment ter sprake komen;

1. Personele puzzels
2. Het hebben van een lange adem

Onder leiding van onze inspirerende dagvoorzitter Brigitte Paulissen*, directeur van BeterBusiness, trappen we af met ‘Toekomstinspiratie’ door filosoof, toekomstdenker en friskijker Ruud Veltenaar.

Daarna laten we u in een interactieve sessie graag zien hoe u aan de ene kant uw personeelstekort kunt aanpakken en aan de andere kant sociale impact kunt creeren. Tot slot reiken wij de IJmond Werkt! Award 2022 uit!

Een inspirerend event bomvol inhoud en feelgood, hier moet u bij zijn!

*Brigitte Paulissen neemt de rol van dagvoorzitter op zich. Zij is een dagvoorzitter met brede business kennis die razendsnel de essentie met ondernemers weet te raken. Ze betrekt met haar sprankelende energie de gasten in de zaal moeiteloos bij het thema. Haar onverwachte afslagen en haar humor staat garant voor een vlotte, interessante en inspirerende manier van moderaten. Wij zijn verheugd dat Brigitte ons event zal hosten!