Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Het jongerenproject van IJmond Werkt! verdiende na de opstartfase een eigen naam en een stukje eigen identiteit. Dat vonden zowel de jongeren in het project als de projectleider zelf. Samen met de jongeren is Lennart Koopman van reclamebureau Swat om tafel gegaan om te kijken wat het beste zou passen en waar de jongeren zich prettig bij voelen. In een brainstormsessie kwam naar voren dat de jongeren zelf graag een Engelse naam wilden en het woord Young moest erin terug komen. Uiteindelijk is de naam YOUNG HEROES #forthefuture gekozen. Daarna is Lennart aan de slag gegaan om hierbij een passend logo te ontwikkelen. De vuist staat voor ‘een vuist maken’ maar betekent ook daadkrachtig zijn! De beuk erin!

Met deze stoere naam en logo voelen de jongeren zich nog meer thuis in het project!

Meer info inclusief een film over de YOUNG HEROES vind je hier.