Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Hanna Middeljans en Jolanda Brakenhoff nemen de Award in ontvangst

Natural Cosmetics Holland heeft donderdag 7-4-2022 tijdens het ondernemersevent Fris Kijken & Anders Denken de IJmond Werkt! Award 2022 gewonnen. De Award voor sociaal ondernemerschap wordt sinds 2004 uitgereikt. Natural Cosmetics Holland deelde het podium met Cycloon Post en fietskoeriers en Bourgondisch Lifestyle, die nét naast de prijs grepen.

Het event, dat oorspronkelijk in 2020 zou plaatsvinden, vond plaats in de Felison Cruise Terminal in IJmuiden. Onder leiding van dagvoorzitter Brigitte Paulissen, directeur van Beter Business, trapte Ruud Veltenaar het event af met een boeiend en indrukwekkend relaas over klimaatverandering, impact maken door waarde toe te voegen, het beste uit mensen te halen en winst te maken door iets terug te geven aan de aarde.

Na een korte pauze namen Jasper Schavemaker, Monique Beentjes, Diana Hermans en Jolanda van den Top, allen werkzaam bij IJmond Werkt! en/of het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland & IJmond, het woord. Zij wezen de ruim 100 aanwezigen op de verschillende mogelijkheden die er zijn om samen te werken, zowel qua Social Return, personeel werven of werk uitbesteden.

Daarna kregen de 3 genomineerden eindelijk de aandacht die zij zo verdienen. Aan de hand van 2 films brachten de aanwezigen hun stem uit. Na twee stemrondes kwam Natural Cosmetics als winnaar uit de bus. Een prachtige ambassadeur voor zowel sociaal ondernemerschap als voor duurzaam ondernemen! Alle drie de genomineerden ontvingen uit handen van de Beverwijkse wethouder Brigitte van den Berg een Award en bloemen.

We kijken terug op een bijzonder geslaagd event!

Bekijk hier de films terug en een terugblik in foto’s! En hou deze site in de gaten want er volgen er snel nog meer!

Films: EMB Audio

Fotografie: Reinder Weidijk