Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

IJmond Werkt! maakt voor het zoeken naar vacatures voor werkzoekenden gebruik van het netwerk van onze collega’s van het WerkgeversServicepunt Zuid Kennemerland & IJmond. Lange tijd werden vacatures verzameld in een vacaturekrant in PDF-vorm. Dit 90-pagina tellende document bleek niet heel handig en de zoekfunctie werkte niet optimaal.

Om die reden zijn de collega’s van het WSP op zoek gegaan naar een oplossing. En die is er nu in de vorm van een online vacaturebank! Deze pagina is heel overzichtelijk en je kunt makkelijk filteren op leerbanen, opleidingsniveau, doelgroep of je kunt zoeken op functienaam. De vormgevers hebben geprobeerd het zo simpel als mogelijk te houden en hopen dat onze werkzoekenden er goed gebruik van kunnen maken.

Nieuwsgierig? Klik dan snel op de onderstaande link:

https://www.wspzkij.nl/vacatures/