Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

29 September jl. is de training Praktisch Leidinggeven gestart. Onze medewerkers leren tijdens deze training aan een klein groepje medewerkers leiding te geven om in de toekomst als meewerkend voorman/voorvrouw te werken. Een mooie mix van medewerkers van diverse afdelingen vanuit ons Ontwikkelhuis, IJmond Groen en vanuit detacheringen nemen deel aan deze training.

Tijdens de eerste bijeenkomst hebben de deelnemers met elkaar kennisgemaakt en afspraken gemaakt met hun praktijkbegeleiders. Ook is er gesproken over het thema “kwaliteiten van een leidinggevende”. De training zal eind april 2023 worden afgerond.

Tijdens de training komen ook andere onderdelen aan bod zoals:

-Actief luisteren;

-Omgaan met kritiek;

-Gesprekken voeren en vragen stellen;

-Instructie geven.

Wij wensen alle deelnemers heel veel plezier en succes!

Foto: Pixabay