Sinds 2004 jaar wordt de IJmond Werkt! Award uitgereikt, (eerder onder de naam de Meergoep Award) aan de werkgever die zich opvallend inzet voor mensen die hulp nodig hebben bij het vinden en houden van werk.

Voor de IJmond Werkt! Award zijn genomineerd….

IJmond Werkt! heeft besloten in 2020 geen Award uit te reiken aan de werkgever uit de regio die zich opvallend inzet voor mensen die hulp nodig hebben bij het vinden en houden van werk.

Niet fair
Vanwege de huidige coronacrisis vindt IJmond Werkt! het niet fair ondernemers te beoordelen op hun sociale karakter terwijl velen alles op alles moeten zetten om het hoofd überhaupt boven water te houden.

WSP Zuid-Kennemerland en IJmond
Daarnaast is met de doorontwikkeling van het WerkgeversServicepunt (WSP) Zuid-Kennemerland en IJmond, waar IJmond Werkt! samen met UWV en Pasmatch onderdeel van uitmaakt, de dienstverlening aan werkgevers verschoven naar het WSP. IJmond Werkt! richt zich met name op werkzoekendendienstverlening. IJmond Werkt! grijpt de komende periode aan om de werkgeversprijs samen met haar WSP-partners in een nieuw WSP-jasje te gieten, eventueel met een arbeidsmarktregio-overschrijdend karakter.

Vertrouwen
IJmond Werkt! heeft er vertrouwen in dat er in 2021 weer ruimte is om inclusief ondernemen in het zonnetje te zetten en een mooie opvolger te vinden voor Patina Dakdenkers die eind 2019 de award in de wacht sleepte.

Zelf kans maken op de award? Neem contact op met ons WSP en start vandaag nog een samenwerking! Meer informatie over het event? Klik hier

  Winnaars van de IJmond Werkt! Award:

  Deen Supermarkt Castricum (2004)
  Holiday Inn Seaport Beach IJmuiden (2005)
  Kosmos Wonen BV Beverwijk (2006)
  Turenhout Bv Velsen-Noord (2007)
  Van Vuuren Mode Castricum (2008)
  Post Staalbouw Velsen-Noord (2009)
  De Roset Castricum Castricum (2010)
  Landschap Noord Holland Heiloo (2011)
  Sap Metaal Beverwijk (2012)
  Schoonmaakbedrijf Breedweer Heemskerk (2013)
  Harsveld Apparatenbouw Velsen-Noord (2014)
  Hotel Restaurant Sonnevanck Wijk aan Zee (2015)
  The Bike Guru IJmuiden (2016)
  Tiebies Landbouwmechanisatie Heemskerk (2017)
  Budget Broodjes Beverwijk (2018)
  Patina Dakdenkers (2019)
  In verband met COVID-19 geen winnaar in 2020