Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Op dinsdag 28 januari organiseert het WSP van 15.00 tot 17.00 uur een vacaturecafé. Het vacaturecafé is speciaal voor kandidaten uit de banenafspraak. Dus voor werkzoekenden die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om werk te vinden.

Wat is het vacaturecafé?
· U kunt met werkgevers in gesprek over hun organisatie en over de vacatures die zij hebben en de kandidaten die zij zoeken
· U krijgt tips om uw kansen op werk te vergroten

Waar wordt het georganiseerd?
Gemeente Beverwijk
Stationsplein 48, 1948 LC Beverwijk

Wat neemt u mee?
Tip: neem een paar exemplaren mee van uw cv. Dan kunt u die bij werkgevers achterlaten. Graag ook een id-bewijs of paspoort meenemen. Ook belangrijk: als u het fijn vindt om iemand mee te nemen naar het vacaturecafé, dan is die persoon natuurlijk ook van harte welkom.

Aanmelden of meer informatie?
Wilt u meer weten over het vacaturecafé of aanmelden? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar wsp-zuidkennemerland@uwv.nl. In de e-mail graag uw naam en achternaam vermelden met uw vraag of aanmelding. Het vacaturecafé wordt georganiseerd door WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (dit is een samenwerking tussen UWV, Pasmatch Personeelsdiensten en IJmond Werkt!)