Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Op 8 juni heropent IJmond Werkt! de deuren van het hoofdkantoor aan het Stationsplein te Beverwijk weer voor dienstverlening aan werkzoekenden. Natuurlijk zijn de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om ieders veiligheid te waarborgen.

Zo zijn bijvoorbeeld diverse ruimtes uitgerust met plexiglas, de groepsgroottes van de trainingen aangepast, de aanvangstijden van trainingen en gesprekken zo afgestemd dat er geen grote verplaatsingen tegelijkertijd plaatsvinden, wordt er extra schoongemaakt en natuurlijk houden we te allen tijde 1,5 meter afstand. Lees alle huisregels via onderstaande link:

Huisregels IJmond Werkt Corona

IJmond Werkt! werkt uitsluitend op afspraak, kom dus niet zomaar naar het hoofdkantoor. Heeft u een vraag? Neem contact op met uw contactpersoon, of bel 0251-279000 of mail naar info@ijmondwerkt.com.

Volgt u een traject bij IJmond Werkt!? U ontvangt z.s.m. bericht over uw traject.