Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Nieuwsgierig naar het werk van de Operators binnen MSD in Haarlem? Graag openen wij onze virtuele deuren en bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om op informele wijze kennis te maken met onze organisatie en alle ins & outs te horen over deze uitdagende functie!

Bij MSD Nederland wordt momenteel behoorlijk geïnvesteerd. Deze investeringen maken deel uit van een omvangrijk programma van MSD om (productie-) faciliteiten en fabrieken over de hele wereld te verbeteren en uit te breiden. Dit is nodig om aan de stijgende, wereldwijde vraag naar onze geneesmiddelen en vaccins te voldoen.

Deze investeringen hebben onder meer tot gevolg dat wij op zoek zijn naar een behoorlijk aantal nieuwe medewerkers.

Voor onze productie afdelingen in Haarlem zijn wij op zoek naar meerdere Operators (uitzendcontract).

Het zou mooi zijn wanneer we jou de volgende stap in je loopbaan kunnen bieden. Schrijf je in voor dit online event en kom meer te weten over de functie van Operator en MSD als werkgever!

We zullen je het een en ander vertellen over MSD en specifiek de Haarlem site. Daarna geven onze operators je een kijkje in onze productie en vertellen ze je graag alles over hun baan als operator en waarom ze voor deze baan gekozen hebben. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om je vragen aan hen te stellen.

Over MSD Nederland

MSD is met ongeveer 6.000 medewerkers in Haarlem, Oss, Boxmeer en De Bilt het grootste geneesmiddelenbedrijf in Nederland. Al bijna 100 jaar is MSD actief betrokken bij gezondheid voor mensen én dieren. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën, producten en diensten werken we mee aan een gezonde wereld. MSD loopt voorop (in het onderzoek) om de preventie en behandeling te verbeteren van ziekten die onze wereld bedreigen, zoals kanker, diabetes, hart- en vaatziekten, nieuwe dierziekten en infectieziekten zoals HIV en ebola. We bieden innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren en zijn actief betrokken bij een betere toegang tot gezondheidszorg. En we zoeken naar nieuwe behandelingen voor ziektes waar nog geen antwoord op is.

Vanuit Nederland hebben we wereldwijde impact. Ontwikkeling, klinisch onderzoek, productie en verpakking – dat gebeurt allemaal bij MSD in Nederland. En vervolgens exporteren we onze geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen. Ons moederbedrijf is het Amerikaanse Merck & Co. Inc., met hoofdkantoor in Kenilworth, N.J., U.S.A. Ga voor meer informatie naar www.msd.nl of volg MSD Nederland op LinkedIn, Twitter, YouTube of Instagram.

Event Location

 This is an Online Event. Registreer je hier