Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

In mei 2020 bezegelden IJmond Werkt! en De Bie Groen (onderdeel van het concern De Bie Buitenwerk BV) hun ontluikende samenwerking met handtekeningen onder een raamovereenkomst. Operationeel directeur Erik Muller heeft namens de firma De Bie Groen daarmee te kennen gegeven veel meer te willen zijn dan een inlenende opdrachtgever. Na een jaar is de samenwerking geëvalueerd en zijn partijen overeengekomen graag op vaste basis verder te willen met elkaar.

De samenwerking bestaat er uit dat IJmond Werkt! op structurele basis een aantal groenmedewerkers detacheert bij De Bie. Daarnaast wordt gezamenlijk groenonderhoud uitgevoerd met de inzet van de groenploegen van IJmond Werkt!.

Manager Werk en Mobiliteit bij IJmond Werkt! Norbert Leijtens is zeer te spreken over de samenwerking: “Men voelt bij De Bie goed aan wat gevraagd kan worden van onze medewerkers en welke klussen wellicht te hoog gegrepen zijn. De Bie is een mooi voorbeeld van een commercieel bedrijf met beide voeten op de grond én een warm sociaal hart.”

Wilt u ook samenwerken met IJmond Werkt! Groen en op die manier bijdragen aan een inclusieve maatschappij? Neem contact op met Jos Knaap, teamleider Groen Beverwijk via 06-53752117 of per mail naar josknaap@ijmondwerkt.com.