Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Telstar@Work en Sluis 751 gaan de gemeente Velsen praktisch ondersteunen bij het de proef om 25 Velsense kinderen die opgroeien in armoede een jaar lang van gratis ontbijt en fruit te voorzien.

Gemeente Velsen bracht dit plan vorige week via de media naar buiten. Zij ondernemen dit plan in samenwerking met Stichting Nationaal Jeugd Ontbijt (SNJO). Bart ten Napel, projectleider bij Telstar@Work, las het bericht over dit ambitieuze plan en nam meteen contact op met de initiatiefnemers om hulp van uit het re-integratieproject van IJmond Werkt!, Telstar@Work aan te bieden. Dit resulteert erin dat de deelnemers aan Telstar@Work de bezorging van de pakketjes voor hun rekening zullen nemen.

Begin februari zal de uitgifte van de eerste pakketjes plaatsvinden. Er wordt nog bekeken welke bijdrage Telstar@Work nog meer kan leveren, bijvoorbeeld bij het inpakken van de pakketjes. Wordt vervolgd!