Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Van orderpickers in het magazijn tot medewerkers voor de groenvoorziening, assemblage of in de zorg: sommige ondernemers worstelen met het vinden van personeel voor specifieke functies. Open Hiring, medewerkers inhuren zonder sollicitatieprocedure, biedt uitkomst.

Wat is Open Hiring?

Bij Open Hiring neemt u personeel aan ‘met open vizier’. Zonder sollicitatieprocedure. Het concept bestaat al 35 jaar en vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten.

Met Open Hiring geef je iedereen kans op een baan zonder sollicitatiegesprek. Ongeacht verleden, opleiding of ervaring. Sinds 2019 werven al 65 werkgevers via dit concept. Via deze link vindt u alle informatie over Open Hiring. Wat betekent het voor u als werkgever en voor de sollicitant? Daarnaast komen ter inspiratie werkgevers aan het woord.