Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Wist u dat… IJmond Werkt! samenwerkt met UWV en Spaarne Werkt binnen het WerkgeversServicepunt (WSP) Zuid-Kennemerland en IJmond? Dit is een zeer waardevolle samenwering waar veel partijen baat bij hebben. Door deze samenwerking en de unieke, nauwe contacten die onze adviseurs van het WSP met werkgevers in de regio hebben, kunnen wij werkzoekenden koppelen aan werkgevers waarvan wij denken dat ze goed bij elkaar passen. En zo duurzame plaatsingen realiseren!

Zo organiseert het WSP over 2 weken een speeddate bij Natural Cosmetics Holland in Beverwijk. Zij zijn op zoek naar productiemedewerkers. De jobcoaches van IJmond Werkt! attenderen werkzoekenden die bij ons in traject zitten actief op de mogelijkheid om bij dit sociale, loyale en duurzame bedrijf aan de slag te kunnen! Zo slaan we dus twee vliegen in 1 klap: we helpen werkzoekenden aan mooie banen en we helpen werkgevers in deze krappe arbeidsmarkt aan gemotiveerd personeel! Win-win noemen we dat!

Meer weten over de speeddate? Kijk dan hier en meld je aan onder vermelding van naam en geboortedatum!

Wilt u als werkgever ook personeel werven met behulp van het WSP? Mail dan naar: info@wspzkij.nl