Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Van 8 tot 14 september 2022 is het de Week van Lezen en Schrijven

Tijdens deze week vraagt Stichting Lezen en Schrijven samen met honderden gemeenten, bibliotheken, ziekenhuizen en vrijwilligersorganisaties extra aandacht voor het verminderen en voorkomen van laaggeletterdheid in Nederland.

IJmond Werkt! start daarom met een digitale vaardigheidstraining op donderdag 29 september 2022! IJmond Werkt! stimuleert (digitale) zelfredzaamheid voor zijn/haar medewerkers en wil op een effectieve en duurzame manier laaggeletterdheid aanpakken binnen de organisatie.

In samenwerking met Stichting Lezen en Schrijven en Bworkz heeft IJmond Werkt! deze training “Digitaler naar werk” ontwikkeld.

IJmond Werkt! ondersteunt een leven lang leren. Medewerkers nemen deel aan deze training omdat zij hun digitale vaardigheden willen verbeteren. Deze training zal ervoor zorgen meer zelfredzaam te worden waardoor zij beter mee kunnen doen in de digitale wereld, op het werk en/of privé.

Wij wensen alle deelnemers veel plezier en succes!