Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Het RIVM en de overheid hebben richtlijnen opgesteld waar we bij IJmond Werkt! natuurlijk ook naar handelen. Deze richtlijnen gelden als basis voor de maatregelen die we nu nemen en wellicht in de toekomst nog gaan nemen. Onderstaande document geldt als basisinformatie voor alle betrokkenen bij IJmond Werkt! (medewerkers, gemeenten, relaties)

Update maatregelen coronavirus bij IJmond Werkt! 16-3-2020

Het Management Team van IJmond Werkt! bespreekt elke dag de laatste ontwikkelingen en bekijkt dan of de maatregelen aangepast dienen te worden. De laatste informatie over de genomen maatregelen wordt zodra dit noodzakelijk is gedeeld via mail, intranet en de website van IJmond Werkt! Er zal een korte samenvatting worden gepubliceerd op narrowcasting (interne schermen in de vestigingen van IJmond Groen in de gehele regio het Leerwerkbedrijf productie op de Trompet in Heemskerk).