Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Donderdag 18 maart is de IJmond Werkt! Academy app gelanceerd. De komende 2 weken wordt de app door een grote groep medewerkers van IJmond Werkt! getest alvorens de app daadwerkelijk vanaf half april in de praktijk gebruikt gaat worden.

In de app is voor de aftrap de gehele Sterk naar Werk training opgenomen. Met videotrainingen, tutorials en thuiswerkopdrachten hebben werkzoekenden een uitgebreid pakket tot hun beschikking ter ondersteuning in hun zoektocht naar werk.

De komende tijd wordt eraan gewerkt ook andere trainingen te digitaliseren en beschikbaar te maken in de app. Op die manier hoopt IJmond Werkt! de verwachte grote toestroom van werkzoekenden direct van dienst te kunnen zijn. Met de inzet van Blended Learning (zowel via de app als straks als we weer mogen ook weer klassikaal) is IJmond Werkt! beter uitgerust om deze toestroom het hoofd te kunnen bieden.