Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Het bestuur van IJmond Werkt! is op 13-10-2022 vernieuwd. De organisatie voert op basis van een Gemeenschappelijke Regeling voor de drie gemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen de Participatiewet uit. Het bestuur bestaat uit twee wethouders per gemeente. Namens Beverwijk zijn dat mevrouw B.G.P. van den Berg (vice-voorzitter) en mevrouw J.W.J. Dorenbos. Namens Heemskerk zijn dat de heer A. Schoorl en de heer R. Suanet (voorzitter). Namens gemeente Velsen zijn dat mevrouw M. Steijn en de heer J. Verwoort.

De directie van IJmond Werkt! wordt sinds april 2017 gevoerd door Erwin van Hardeveld.

Onze missie:
DE MISSIE, ONZE KERNOPDRACHT, WAAR WE MET ONS BESTAAN AAN VERBONDEN ZIJN, IS:
“WIJ WERKEN AAN EEN WERELD WAARIN IEDEREEN VANUIT EIGEN KRACHT MEEDOET”

Onze visie:
“ONZE OVERTUIGING IS DAT IEDER MENS VAN WAARDE IS EN MET ZIJN OF HAAR TALENTEN EEN PASSENDE PLEK VERDIENT OM EEN BIJDRAGE TE KUNNEN LEVEREN. SAMEN DOEN WE ER ALLES AAN OM MENSEN DIE PLEK TE LATEN VINDEN, VANUIT EIGEN MOTIVATIE, KRACHT EN MOGELIJKHEDEN”

Bij het bedrijf werken 500 medewerkers, waarvan de helft bij reguliere werkgevers. Daarnaast bemiddelt het bedrijf honderden werkzoekenden per jaar naar betaald werk.