Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

The Young Heroes waren vorige week in het kader van een uitwisseling 3 dagen onderdeel van de selectie van Telstar@Work. Samen werd er gewerkt in de verschillende disciplines als horeca, schoonmaak en groen. Alle Heroes waren aanwezig en in overleg werd er een leuk programma opgesteld.

Als extra onderdeel werd er 2 dagen gekookt voor de eigen groep en het kantoorpersoneel van Telstar. Na een rustige start met macaroni op dinsdag ging een deel van de ploeg op donderdag helemaal los in de keuken! Nasi met huisgemarineerde saté en kroepoek. Menigmaal werd er een 2e keer opgeschept. Daarna werd er gemeenschappelijk opgeruimd en afgewassen. De aanwezigheid van Glynor Plet, aanvoerder van Telstar, maakte het feestje compleet. In de evaluatie werd er door alle Heroes aangegeven dat ze het in de selectie van Telstar@Work erg naar hun zin hebben gehad.

Namens Telstar@Work: Super gaaf dat jullie te gast waren bij Telstar@Work en we zien jullie graag nog een keer terug. Wellicht kunnen we dan voor de gehele selectie koken!