Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Heemskerkers kunnen al langer bij EcoHeemskerk een gratis energie-bespaarbox ophalen met energiebesparende artikelen, zoals LED-lampen. Maar niet iedereen is even handig. Soms is wat extra hulp nodig, bijvoorbeeld bij het monteren van tochtstips, het ophangen van radiatorfolie, het dichten van kieren of het bevestigen van een douchetimer.

Samenwerking
Daarom hebben we vorig jaar het klusteam TEA Helpt! opgericht (TEA staat voor Team Energie Aanpak). TEA Helpt! is een samenwerking tussen de gemeente Heemskerk, EcoHeemskerk, Woonopmaat en IJmond Werkt!. Afgelopen maandag 27 november zijn we weer met volle energie gestart met een nieuw seizoen van TEA Helpt!.

Als huurders van Woonopmaat dat willen, dan brengen onze enthousiaste deelnemers van het klusteam TEA Helpt! de energiebesparende materialen aan. Dit gebeurt na een besparingsadvies door energiecoaches van EcoHeemskerk.

Even opfrissen
Tijdens de officiële start van het nieuwe seizoen kregen onze klussers een kleine opfriscursus van de energiecoaches, waarbij er op ludieke manier geoefend werd met deur-aan-deur gesprekken.

Aanmelden en hulp
Bewoners die ook willen profiteren van deze gratis hulp voor energiebesparing met een energie-bespaarbox én energieadvies, kunnen zich melden bij EcoHeemskerk op www.ecoheemskerk.nl/energiehulp.

Voor hulp bij het aanmelden kunnen zij zich melden bij het Serviceplein in het gemeentehuis van Heemskerk of bellen naar het Serviceplein via 14 0251.