Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

Afgelopen maandag hebben de Gemeente Heemskerk, Eco Heemskerk, Woonopmaat en IJmond Werkt! gezamenlijk het 2e seizoen van het Team Energie Aanpak (TEA) afgerond, waarbij onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers erbij door alle deelnemers aangegeven kon worden wat goed ging en wat volgend jaar beter kan. De medewerkers van het IJmond Werkt! -TEA- Team worden weer enorm bedankt voor hun inzet.

Dit seizoen werd voor het eerste gebruik gemaakt van de “Groen Werkt!” app voor de planningen en overdacht van gegevens (zoals adressen en werkzaamheden). Dit is zeer positief ervaren door de partners.

Voor het winterseizoen 2024 – 2025 is de intentie uitgesproken voor een volgend TEA seizoen en binnenkort gaan we al starten dat seizoen goed voor te bereiden.