Skip to main content
Ga naar hoofdinhoud

22 april: Kennismaking met het Ontwikkelhuis van IJmond Werkt!. Aanmelden kan hier.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en sociale partner om eenvoudig werk uit te besteden? Op maandag 22 april tussen 15:30 en 16:30 bent u van harte welkom om kennis te maken met de dienstverlening van het Ontwikkelhuis, op de Trompet 1300 in Heemskerk.

Wij zijn geen gewoon outsourcingbedrijf – wij zijn een sociaal ontwikkelbedrijf, onderdeel van IJmond Werkt!. Het Ontwikkelhuis is er voor íedereen. Voor iedereen die na een tegenslag de draad weer wil oppakken. Maar ook voor mensen met een beperking biedt het Ontwikkelhuis een werkplek.

Vele mogelijkheden
Wij kunnen niet alles, maar kijken – net als bij onze medewerkers – graag naar wat wél kan. Of het nu gaat om montage, verpakken en samenstellen, labelen of sorteren. Wij denken graag mee over de best passende oplossing. We hebben ervaring met diverse werkzaamheden, van het monteren van fietsen tot het samenstellen van (kerst-)pakketten, en van het vouwen en vullen van brievenbuspakketjes tot het ontwikkelen van moswanden voor kantoorpanden. We kunnen zowel bij de klant als op uw eigen locatie werk verrichten, in grotere groepen of per individu.

Waarom uitbesteden aan het Ontwikkelhuis?

  • Opvangen van pieken in productie
  • Oplossing voor personeelstekorten
  • U houdt focus op primaire werkzaamheden
  • Focus voor uw werknemers op waar ze echt goed in zijn
  • Groei realiseren zonder de risico’s van het aannemen van extra personeel
  • Halen van SDG’s, MVO-doelen, Social Return eisen, sociaal ondernemen certificering, etc.
  • Aantrekkelijk kostenplaatje, want de menselijke as heeft bij ons voorrang

Tijdens de kennismaking laten we graag zien wat we doen, en staan we klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden van een samenwerking.

Nieuwsgierig? Meld u aan voor de kennismaking op 22 april (15:30-16:30) via deze link. Vergeet niet de afspraak in uw agenda te zetten! Locatie: Trompet 1300, Heemskerk.

Heeft u vragen? Of wilt u liever op een ander moment een kijkje nemen? Neem contact op met afdelingsmanager Jasper Schavemaker via 06 8297 4693 of JasperSchavemaker@IJmondWerkt.com.