Schermafbeelding 2021 11 01 Om 11.15.26 1

Foto: Michel ter Wolbeek

Hét Ondernemers-event met dagvoorzitter Brigitte Paulissen

In nauwe samenwerking met het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond en OV IJmond, organiseert IJmond Werkt! in 2022 een live event voor ondernemers waarin de grootste uitdagingen van dit moment ter sprake komen;

1. Personele puzzels
2. Het hebben van een lange adem

Onder leiding van onze inspirerende dagvoorzitter Brigitte Paulissen*, directeur van BeterBusiness, trappen we af met ‘Toekomstinspiratie’ door filosoof, toekomstdenker en friskijker Ruud Veltenaar.

Daarna laten we u in een interactieve sessie graag zien hoe u aan de ene kant uw personeelstekort kunt aanpakken en aan de andere kant sociale impact kunt creeren. Tot slot reiken wij de IJmond Werkt! Award 2022 uit!

Een inspirerend event bomvol inhoud en feelgood, hier moet u bij zijn!

*Brigitte Paulissen neemt de rol van dagvoorzitter op zich. Zij is een dagvoorzitter met brede business kennis die razendsnel de essentie met ondernemers weet te raken. Ze betrekt met haar sprankelende energie de gasten in de zaal moeiteloos bij het thema. Haar onverwachte afslagen en haar humor staat garant voor een vlotte, interessante en inspirerende manier van moderaten. Wij zijn verheugd dat Brigitte ons event zal hosten!

211115 IJmond Werkt Het Ondernemersevent IJmondiaan A4 Uitnodiging V3

Programma 2022

Vanaf 15.00 Inloop en ontvangst met koffie en thee
15.45 Welkom door dagvoorzitter Brigitte Paulissen
15.50 Toekomstinspiratie door filosoof, toekomstdenker en friskijker Ruud Veltenaar
17.00 Korte pauze
17.15 Interactieve sessie toekomstbestendig ondernemen
17.45 IJmond Werkt! Award 2022
18.10 Afsluiting
18.15 Hapje en drankje
20.00 Einde

Praktische zaken:

Locatie: Felison Terminal IJmuiden –  Sluisplein 55, 1975 AG IJmuiden

Coronamaatregelen: Bij de ingang zal worden gecontroleerd op uw Corona-pas.
Zonder geldige QR-code kunt u ons event helaas niet bijwonen.

Natural Cosmetics Holland, Bourgondisch Lifestyle en Cycloon Fietskoeriers genomineerd voor IJmond Werkt! Award

De jury van de IJmond Werkt! Award, bestaande uit Gaatze de Vries (wethouder gemeente Heemskerk en tevens bestuursvoorzitter van IJmond Werkt!), Ton van der Scheer (scheidend voorzitter OV IJmond) en Sander Slotemaker (operationeel directeur van Patina Dakdenkers en winnaar van de IJmond Werkt! Award 2019) nomineerde drie ondernemingen die hun nek hebben uitgestoken als het gaat om sociaal ondernemen.

De genomineerden zijn Natural Cosmetics Holland, Bourgondisch Lifestyle en Cycloon Fietskoeriers. Alle drie hebben een structurele basis gecreëerd voor mensen die via IJmond Werkt! aan werk worden geholpen, variërend van statushouders tot mensen met een arbeidsbeperking vanuit de sociale werkvoorziening en de Participatiewet. De jury is onder de indruk van de passie waarmee deze ondernemers sociaal ondernemen, hoe ze dat ook van anderen verwachten en hoe ze dat daadwerkelijk om hebben gezet in een positieve werksituatie voor iedereen binnen hun ondernemingen.

WhatsApp Image 2021 11 01 At 12.42.41